Sobre nosaltres

Eureka SGN, Serveis de Geologia i Natura

Nascuda el 2014, Eureka SGN és una empresa pallaresa dedicada a la conservació, gestió i divulgació del patrimoni geològic, paleontològic i a la formació especialitzada en les Ciències de la Terra tenint com a objectiu ser un pont entre la Geodiversitat i la Societat.

El nostre objectiu principal no és només protegir i posar en valor el patrimoni geològic i paleontològic, també és oferir una visió diferent de la Natura i el Paisatge anant una mica més enllà, mostrant com un conjunt tot el Patrimoni i la Natura que ens envolta.

Localitzats a Tremp, el nostre principal àmbit d’actuació és el Geoparc Orígens, un dels territoris geològics més reconeguts a nivell internacional; però com la Geologia, no entenem de fronteres.

A través de la col·laboració amb diferents entitats relacionades amb la divulgació del patrimoni geològic i paleontològic, hem pogut guiar i transmetre la nostra passió a més de 10.000 persones durants els últims 5 anys.

T’animem a que ens deixis acompanyar-te i assessorar-te en aquest viatge apassionant als orígens del nostre territori i per la història de la Vida i de la Terra.

El nostre equip

Elena Nieto Molina

Geòloga i màster en Paleontologia

Apassionada de la Natura i tot allò que ens envolta. Li agrada viure, aprendre i compartir el patrimoni natural i cultural per d’aquesta manera entendre’l i per tant, respectar-lo i conservar-lo.

Jordi Panisello Martí

Geòleg i màster en Sistemes d’Informació Geogràfica

Entusiasta de la Geologia, entén aquesta ciència com a bàsica tant per a la comprensió de la Natura com per l’estat de benestar de la Societat. Gaudeix del repte de transmetre i ajudar a interpretar el que ens “expliquen les pedres”.

Els nostres col·laboradors

Anna Vallès Oltra

Conservadora-Restauradora de béns culturals

Fermament compromesa en la tasca de conservar, restaurar i difondre el patrimoni, preservant-lo per a futures generacions. Entén el patrimoni com un valor d’identitat col·lectiva.

Els nostres clients

Geoparc Orígens, als Pirineus Catalans
Museu de la Conca Dellà
Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
Institut d’Estudis Ilerdencs
Unió Excurionista de Sabadell
Celler Jean Leon
Ajuntament de Tremp
Consell Comarcal del Pallars Jussà
Xarxa jove d’albergs de Catalunya
Agència Catalana de Turisme
Museu Hidroelèctric de Capdella
Vall fosca
Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran
Universitat Autònoma de Barcelona
Instagram
Facebook
LinkedIn