Oferta didàctica del Museu Hidroelèctric de Capdella

El Museu Hidroelèctric de la Central de Capdella es localitza al bell mig de Vall Fosca, al nord del Pallars Jussà. Ens permet fer un recorregut des que va sorgir la idea de la construcció de la primera gran central hidroelèctrica de Catalunya fins que es va posar en funcionament el 1914, passant pels canvis econòmics, socials i d’infraestructures que afectaren no només a la Vall Fosca sinó també a Catalunya, donant lloc el que coneixem com la Segona Revolució Industrial a la nostra terra.

Dins del Sistema del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, és la millor manera de retre homenatge a les 4.000 persones que van treballar en aquestes instal·lacions i que de manera anònima van contribuir al benestar dels ciutadans de la resta de Catalunya.

Des de l’any 2011, Eureka SGN realitza l’oferta didàctica del Museu la qual està adaptada al currículum escolar. Aquesta consisteix en un conjunt de tallers que posen de manifest la història i la importància de la construcció d’aquesta central hidroelèctrica així com mostrar com s’aprofiten les aigües per a generar energia renovable. Alhora, oferim un seguit d’excursions per a donar a conèixer l’altre gran tresor de la Vall Fosca, la Natura omnipresent en uns  paisatges espectaculars.

Us animem a consulteu les nostres activitats i que ens vingueu a visitar en el Museu podent gaudir d’aquesta fabulosa vall del Pirineu!

Oferta didàctica 2014-2015 Museu Hidroelèctric de Capdella

Per a més informació contacteu a:

Tel. 973663001 / eva@torrecapdella.ddl.net