Oferta didàctica del Museu Conca Dellà

El Museu Conca Dellà és l’escenari d’un apassionant viatge en el temps. Aquest centre museístic ofereix la possibilitat de descobrir una zona que temps enrere va ser ocupada per la cultura romana, i molt abans, habitada per alguns dels últims dinosaures que van trepitjar la Terra, a finals del Cretaci.

Dins del marc de les activitats que realitza el Museu Conca Dellà, destaca el programa educatiu que us presentem. És un recurs per a tots aquells grups escolars que desitgin visitar el Museu, centrant-se en algun dels seus àmbits: natural, arqueològic o paleontològic.

Els tallers oferts es composen d’una visita didàctica complementada amb un treball de camp o una activitat de taller que es realitza a la sala didàctica i, en tots els casos, facilitant un aprenentatge significatiu, dinàmic i divertit.

En aquest nou curs 2014-2015, Eureka SGN col·labora amb el Museu Conca Dellà monitoritzant i adaptant la oferta educativa per a conèixer, a través dels dinosaures, l’evolució de la Vida i la Terra.

Des d’Eureka SGN, aportem la nostra experiència en la gestió de monitoratge d’activitats educatives i els nostres coneixements en Ciències de la Terra.

Oferta educativa Museu Conca Dellà 2014-2015

Per a més informació o per a reserves contacteu a:

Tel: 973 665 062
Fax: 973 664 228

museucd@parc-cretaci.com