Event: Retorn al Cretaci: Dinosaures d’Areny

Retorn al Cretaci: Dinosaures d’Areny

Retorn al Cretaci: Dinosaures d’Areny

Areny és un municipi de la província d’Osca, situat al Prepirineu aragonès, on són nombrosos els jaciments amb restes de dinosaures que han estat descoberts. Les investigacions que s’estan duent a terme indiquen que aquests dinosaures són, conjuntament amb els de la Conca de Tremp, dels últims que van habitar a la Terra, per la qual cosa el seu estudi ajudarà a aclarir la causa o les causes de la seva extinció.

Amb aquest itinerari farem un viatge a través del temps fins als últims dies de vida dels dinosaures. Amb l’ajuda del Museu dels dinosaures d’Areny i els seus jaciments podrem conèixer com eren, com vivien, com es comportaven i amb quins altres vertebrats compartien la seva vida. També descobrirem quines són les tasques d’un paleontòleg i quins són els processos pels quals passa un fòssil fins que el trobem exposat en un Museu o dipositat en una col·lecció.

Lloc: Areny (La Ribagorça, Osca, Aragó)

Punt de trobada: davant del Museu dels dinosaures d’Areny

Itinerari:

  • Matí: Introducció a la geologia de la zona. Visita guiada al Museu dels Dinosaures d’Areny. Sortida guiada al jaciment Blasi.
  • Dinar
  • Tarda: Sortida guiada al jaciment d’icnites.

Distància: 9 km d’anada i tornada

Horari: De 09:30 a 13:30 i de 15:00 a 17:00

Data: a partir del Abril (consultar)

Preu: 15 € per persona (mínim 10 persones, màxim 20 persones); 18 € si es visita el Museu dels Dinosaure d’Areny.

Inclou: guiatge interpretatiu, tríptic, entrada i visita guiada al Museu dels Dinosaures d’Areny.

Recomanacions: durant aquesta activitat, dissenyada per a tot tipus de públic, es recomana portar calçat i roba adequada per a l’època de l’any en què es realitza ja que part d’aquesta es fa a l’aire lliure. Cal portar menjar i beguda.

Si tens alguna pregunta sobre les nostres activitats geoturístiques o vols inscriure’t en alguna d’elles pot omplir el següent formulari, escriure a info@eurekasgn.com o trucar al telèfon +34687574593 .

Us hi esperem!