Event: Mites i Llegendes: La Geologia ancestral (en preparació)

Mites i Llegendes: La Geologia ancestral (en preparació)

Mites i Llegendes: La Geologia ancestral 

L’home, des de temps immemorials, motivat per diferents motius (curiositat, admiració, por, etc) ha intentat trobar una explicació dels elements i fenòmens naturals que formen el Món; i les formes del paisatge i de les roques no foren alienes a aquest impuls de descobrir i conèixer que ha caracteritzat des de sempre a la raça humana.

L’imaginari i la por a lo desconegut ha donat lloc a una gran quantitat d’explicacions geològiques fantasioses i inversemblants, a Mites i Llegendes però que al cap i a la fi, no deixa de ser una Geologia primigènia, ancestral, ja que intenta explicar com s’ha creat una formació geològica que destaca en el paisatge.

A través d’aquest itinerari pel Congost de Collegats et mostrarem aquesta fantàstica dualitat, com les Llegendes i la Geologia conflueixen per explicar un mateix paisatge.

Estem treballant també en nous itineraris en altres punts del territori del Geoparc on tractarem aquesta dualitat.

Recorregut: Itinerari circular. Font de la Figuereta, monestir de Sant Pere de les Maleses, cova de la Seprent, Barranc de l’Infern. Posteriorment anirem a l’Argenteria en cotxe.

Horari: Disponible a partir del Desembre del 2015

Durada: 4 hores

Preu: en preparació

Observacions: es necessita cotxe per accedir al punt d’inici de l’itinerari. Durant aquesta activitat, dissenyada per a tot tipus de públic, es recomana portar calçat i roba adequada per a l’època de l’any en que es realitza ja que es fa a l’aire lliure. Cal portar beguda i crema de protecció solar.

Inclou: guiatge interpretatiu, cata i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Per a més informació, envieu-nos un correu a info@eurekasgn.com