Event: De la Roca a la Copa

De la Roca a la Copa

De la Roca a la Copa

El Pallars Jussà, és un paradís per a la observació i aprenentatge de la Geologia en la seva màxima expressió, on trobem una gran diversitat de roques i fòssil, els quals ens conviden a fer un viatge de més de 500 milions d’anys. Però també és un territori històricament molt lligat a la producció del vi, esbiaixada a principis del segle XX per la fil·loxera.

Actualment, aquesta tradició s’està recuperant per part d’un petit grup de productors sota la denominació de Costers de Segre. Sauvella, situats al poble d’Orcau, estan elaborant vins de molt alta qualitat, on és possible tastar la combinació de la vinya, la passió i la Geologia en una copa.

Recorregut: Visita guiada a la Vinya del Cos Coll on apendrem la influència de la Geologia sobre el vi, visita al celler i cata de vins.

Horari: A convenir

Durada: 3 hores

Preu: 20 € per persona (mínim 9 persones, màxim 20 persones) o preu mínim per a realitzar l’activitat de 180€.

Observacions: Es necessita cotxe particular per traslladar-se entre els diferents punts. Durant aquesta activitat, dissenyada per a tot tipus de públic, es recomana portar calçat i roba adequada per a l’època de l’any en que es realitza ja que es fa a l’aire lliure. Cal portar beguda i crema de protecció solar.

Inclou: Guiatge interpretatiu, cata i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Per a més informació, envieu-nos un correu a info@eurekasgn.com