Event: Conca de Tremp: un mar de 100 milions d’anys

Conca de Tremp: un mar de 100 milions d’anys

Conca de Tremp: un mar de 100 milions d’anys

Conca de Tremp és un territori excepcional per a l’observació i l’aprenentatge de les Ciències de la Terra.

Coneixerem com s’ha format el paisatge actual de la Conca de Tremp a través d’una història de 100 milions d’anys que parteix d’un mar tropical, passa per la formació del Pirineu i acaba veient com l’home i la Geologia estan destinats a entendre’s.

Recorregut: itinerari de 4 parades per diferents punts d’interès geològic de la Conca de Tremp: Santa Helena de Claret, Collada de les Cargolines, Puigcercós i Castell de Mur.

Accessibilitat: s’accedeix en cotxe a 3 dels 4 punts, en els quals s’ha de caminar menys de 5 minuts. En un punt s’ha de caminar un kilòmetre sense cap tipus de dificultat.Punt de trobada: A concretar amb el guia.

Durada: 4 hores

 Preu: 15 € per persona (mínim 10 persones, màxim 20 persones) o preu mínim per a realitzar l’activitat de 150€.

Observacions: es necessita cotxe particular per traslladar-se entre els diferents punts. Durant aquesta activitat, dissenyada per a tot tipus de públic, es recomana portar calçat i roba adequada per a l’època de l’any en que es realitza ja que es fa a l’aire lliure. Cal portar beguda i crema de protecció solar.

Inclou: guiatge interpretatiu, assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

Per inscriure-us o demanar més informació podeu omplir el següent formulari, enviar-nos un correu a info@eurekasgn.com o trucar-nos al telèfon 687574593.