News

Ep, que sortim a la revista EXPERIÈNCIES DESCOBRIR!

Published on 23 octubre, 2014 under BLOG
Ep, que sortim a la revista EXPERIÈNCIES DESCOBRIR!

Aquest mes d’Octubre ha sortit una nova publicació semestral de l’editorial Sapiens Publicacions que han batejat com Experiències Descobrir. En aquest primer número es recull més de 225 propostes de turisme de descoberta del nostre territori, enfocades en aquest cas per gaudir durant la tardor i l’hivern.

 Dins de les 15 experiències “top” es troba una activitat d’Eureka SGN que presenten a la revista sota el títol Un viatge de cent milions d’anys. Aquest reportatge, de dues pàgines, es centra en una experiència en Geoturisme que oferim, anomenada El Passat de la Terra a la Conca de Tremp , on mostrem com aquest territori és un autèntic laboratori geològic a l’aire lliure. A través de les roques i els fòssils viatjarem al passat per veure com era el Pirineu i el Prepirineu durant el Cretaci, l’era dels dinosaures. Observarem com amb el pas del temps, la Geologia i les accions de l’home sobre el medi s’ha format el paisatge a dia d’avui i com aquest canvia constantment.

 Volem agrair al Xavier Basora, l’autor de reportatge, haver pensat amb nosaltres, així com també al Jordi Uriach per les seves fotografies.

 Esperem que gaudiu d’aquesta nova revista com també ho feu del Geoturisme!

 

_MG_3169_MG_3160

 

 

 

Tagged: , ,