Event: El Llegat dels dinosaures

El Llegat dels dinosaures

El Llegat dels dinosaures

La Conca de Tremp és coneguda mundialment per la seva riquesa geològica i paleontològica. Són més de 100 jaciments amb restes fòssils de dinosaures, ja siguin ossos, ous o petjades, que s’han descobert avui en dia.

Descobreix, a través de les seves petjades fòssils i el Museu Conca Dellà (Isona), quins van ser els dinosaures que van viure al territori fa 65-70 milions d’anys, poc abans de la seva extinció, i com era la seva vida en un paisatge molt diferent al que veiem en l’actualitat.

Partint del Museu Conca Dellà com a punt de trobada, podrem visitar, acompanyats de les explicacions d’un guia especialitzat, el museu i els jaciments paleontològics d’Orcau, Basturs i de la Posa i així podrem conèixer els dinosaures d’Isona.

Durada: 2, 3 o 4 hores (a concretar)

Preu: segons durada de la visita concertada i el nombre de participants.

Data: De Gener a Juny a concertar.

Horari: a concretar (es recomana al matí per evitar les hores de més insolació).

Observacions: durant aquesta activitat, orientada per a tot tipus de públic, es recomana portar calçat i roba adequada per a l’època de l’any en què es realitza ja que es fa a l’aire lliure. Cal portar beguda i crema de protecció solar. El desplaçament del museu als jaciments es realitzarà en cotxe particular.

Per a més informació i reserves:
C / del Museu, 4 25650 Isona
Tel. 973665062
museucd@parc-cretaci.com